Ouderenochtend

As-salaamu ‘alaikum wa Rahmatullaahie wa barakaatuhu
Allah's naam zij het begin de uiterst Barmhartige de meest Genadevolle.

Beste Zeer gewaardeerde en gerespecteerde leden,

Middels deze vorm van communicatie willen wij u van harte uitnodigen om deel te nemen aan de ouderenochtend dat door het Bestuur van Faizul Islam tot stand is gebracht.
Doel van deze ochtenden is om onze ouderen te faciliteren van een gezellig samen zijn waarbij kennis vanuit de Islam en maatschappij voorop staat. Tevens kunnen wij leren waar onze ouderen behoefte aan hebben en hierop inspelen.
Deze dag is een interactieve dag waarbij onze zeer gewaardeerde en gerespecteerde Maulana Fares Mokiem saheb aanwezig zal zijn. Afhankelijk van het onderwerp dat door de aanwezigen ouderen wordt gekozen zal ,eventueel op verzoek, een externe spreker uitgenodigd worden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een spreker die sociaal maatschappelijk gelinieerd is aan een dergelijke organisatie.

Onderwerp: Ouderenochtend
Plaats: Faizul Hal op de begane grond
Datum: Elke woensdag
Tijd: 10:00 uur tot 12:30 uur

De eerste bijeenkomst was dinsdag 24 januari 2017. Deze dag was zeer warm en positief ontvangen. De verdiensten van onze ouderen kunnen wij niet vergeten. Dankzij hun staat de Moskee waar het nu staat en zijn zij van essentieel belang voor de Moskee.
Wij zien u heel graag samen op de bovengenoemde data.

Wassalaam
Het bestuur van Faizul Islam

Jaarprogramma

Jaarprogramma 2020

Contact Informatie

Al Madinah Moskee
Loosduinseweg 851
2571 AT Den Haag

070 364 2208
info@faizul-islam.nl

ABN Amro: NL54 ABNA 0513 8440 90
ING: NL88 INGB 0003 1191 20
KvK: 404 10 358

 

Aanmelden nieuwsbrief