Moskee gesloten tot nader order

Moskee gesloten tot nader order

Assalaam alaikoem wa rahmatoellahie wa barakatehoe,

Geachte broeders en zusters,
Het bestuur van Faizul-Islam heeft afgelopen vrijdag 22 mei een bericht ontvangen van een bezoeker die positief is getest op het COVID-19, beter bekend als het coronavirus.
Het bestuur heeft na de berichtgeving het moskee direct afgesloten en alle gebeden en activiteiten voor de komende 2 weken afgelast. De moskee is schoongemaakt en ontsmet, nu is de moskee voor niemand toegankelijk.
De persoon die de melding heeft gedaan was afgelopen weekend (15 mei 2020) voor het laatst in de moskee aanwezig geweest. Wij adviseren elke bezoeker die in dat tijdspad aanwezig was in de moskee, zich te laten testen op het virus. 
Het bestuur heeft contact gehad met het GGD. Zie onderstaand advies van de GGD hoe te handelen:

U heeft contact gehad met een persoon die positief getest is op COVID-19.
Omdat u tot en met 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet u deze periode uw gezondheid goed in de gaten houden. U kunt klachten krijgen passende bij COVID-19 zoals neusverkoudheid, hoesten en/of koorts.
U wordt gevraagd om tot en met 14 dagen na bezoek aan de moskee in de periode van 13 mei t/m 22 mei 2020:
• goede hoest- en handhygiëne in acht te nemen;
• algemene maatregelen te nemen om COVID-19 te voorkomen (houd 1,5 meter afstand van andere personen; social distancing);
• gedurende de 14 dagen na het laatste contact alert te zijn op klachten passend bij COVID-19 (hoesten, neusverkouden en/of koorts).

Als u klachten passende bij COVID-19 krijgt mag u niet naar buiten. Neem dan telefonisch contact op met de GGD. U wordt dan indien nodig op COVID-19 getest. Totdat de testuitslag bekend is, blijft u thuis en heeft u geen contact met anderen.
Bent u ernstig ziek of heeft u medische hulp nodig? Ga niet naar de huisarts of het ziekenhuis toe, maar bel direct de huisarts.
Wanneer u geen klachten ontwikkelt binnen 2 weken na het laatste contact, dan gelden de algemene adviezen die op dat moment van kracht zijn in Nederland met betrekking tot COVID-19. Zie Rijksoverheid.nl.

!!!MOSKEE IS DICHT geen doorgang mogelijk van 25/05/2020 t/m 10/06/2020!!!

Wassalaam, 

Het bestuur van Faizul-Islam

Overlijdensbericht

Asselaam o alaikum,
‎انا لله وانا اليه راجعون
Ienna liellahe wa iennaa ielaihe radji-oen.

Met veel verdriet delen wij u mee dat hadja Djamila Gatoen Jahangier weduwe van marhoem imam hadji AboelRahiem (hadji Djhamman) Jahangier vandaag donderdag 20 februari op 87 jarig leeftijd het aardse leven heeft verlaten.

De mayyat van marhoema magfoera hadja Djamila zal morgen vrijdag opgebaard liggen in djama masdjied Faizul Islam.

Over de djanaza gebed en begrafenis wordt nader bekend gemaakt.

Moge Allah ta-ala marhoema magfoera genadig zijn, een verheven plaats in het hiernamaals schenken en de nabestaanden veel sabr schenken.

Amien.

Jaarprogramma

Jaarprogramma 2020

Contact Informatie

Al Madinah Moskee
Loosduinseweg 851
2571 AT Den Haag

070 364 2208
info@faizul-islam.nl

ABN Amro: NL54 ABNA 0513 8440 90
ING: NL88 INGB 0003 1191 20
KvK: 404 10 358

 

Aanmelden nieuwsbrief